Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/stoerepepi/domains/stoerepepijn.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240
Doorbraak van pijn - Stoere Pepijn

Doorbraak van pijn

Na een heftige ochtend gisteren..zijn we vandaag echt heel erg rustig wakker geworden. Gisteren werd hij om 5 uur wakker met een pijn aanval.  Ze noemen dit ook wel doorbraak pijn.  Gelijk spugen.

Maar dit is echt heel erg radio actief.  Dus je sprint niet zo de kamer in.  Eerst jas, sloffen en handschoenen aan.  Hij lag op zijn rug.  Dat was wel eng.  Dus nu toch afgesproken dat we toch gelijk naar  binnen mogen.  Proberen handschoenen te pakken en hem op zijn zij duwen, zodat hij niet kan stikken in zijn braaksel. Dan maar even geen jas en slofjes.  Maar als hij braakt moet je opletten hoe je alles gaat verschonen.

Later op de ochtend ging het wederom niet goed. Hij had last van zijn mond en tong.  Praatte alsof zijn tong dik was en hij had braak neigingen.  Ook had hij moeite met wakker blijven.  Hij was absoluut niet alert. We weten niet of het aan de cocktail aan medicijnen ligt, of voornamelijk de dikke tong.  Dat slaperige is wel van de medicatie. Gelukkig is hij toch in slaap gevallen en heeft hij lang geslapen.

Tegen 3 werd hij weer wakker. Eerst chagrijnig maar vervolgens toch wel vrolijk. We hebben even op afstand met elkaar gespeeld.  In de avond weer een cocktail aan medicijnen gehad en hij begon weer met dikke tong te praten. Werd echt niet lekker…. en toen moest hij spugen. Dit was nog niet zo radioactief omdat het nog maar net in zijn buik zat. Bij Jolanda zat namelijk wat onder op de mouw.  Maar de meter sloeg niet echt uit. Hierna hebben we wat extra tijd tussen de medicijnen gedaan en toen is het goed gegaan.

We hebben voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens heel de nacht door kunnen slapen tot half 7. Heerlijk! En hij werd vrolijk wakker! De ergste dagen lijken voorbij. Nu hopen dat de pijn ook minder is geworden. Want dat zou hoogstwaarschijnlijk ook gebeuren. Pepijn doet het verder echt heel erg knap. Blijft netjes in zijn bed. En vermaakt zich aardig met de tv.

Bedankt iedereen weer voor de lieve berichtjes en sorry dat we niet altijd terug reageren. Maar vaak is het teveel. Maar het is zo fijn die berichtjes! Dikke kus aan iedereen voor de steun!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *