Sinterklaas

Na een redelijk rustige nacht (hij had niet gespuugd, maar wel wakker geweest) zijn we met het gezin naar school gelopen. Sinterklaas zou op school komen en dat wilde Pepijn toch ook wel meemaken. Wat was de stoere kerel druk op het schoolplein, hij rende alle kanten op.

Nadat de Sint met zijn Pieten was aangekomen op school, ging Thijmen met zijn klas naar binnen. We hadden aan de juf gevraagd of Pepijn even mee naar binnen mocht, zodat hij de Sint even een handje kon geven. Uiteindelijk mocht hij nog even op schoot en hadden ze nog snel een kleinigheidje geregeld voor hem. Wat super lief! Hij vond het geweldig! Daarna is Pepijn samen met papa naar huis gegaan. In de middag is hij nog even naar bed geweest, zodat hij in de avond wat langer kon opblijven. Het was toch immers pakjesavond. En dit keer was toch anders dan anders. Er kwamen 2 zwarte Pieten! Toen er achter op het raam werd gebonsd, zei Thijmen: “zo, die heb ik niet zien aankomen”. De 2 mannen waren helemaal door het dolle heen. Pepijn was ook zeker niet bang. Hij vond het echt super leuk. Het eerste pakketje wat Pepijn als eerste in handen kreeg dat was gelijk de juiste. Hij zei gelijk dat er een trein in zat. Hij had het bijna goed! Het was een uitbreiding set voor zijn duplo trein. Wat was hij er blij mee. De andere kadootjes deden er bijna niet meer toe. Hij was ook wel blij met zijn mixer. Leuk om in alle glazen met drinken erin te gaan met zo een ding…. Ach ja, hij heeft lol. Als klap op de vuurpijl kregen de mannen een Wii U! Dat is waarschijnlijk ook wel leuk als het met Pepijn wat minder gaat.

We hebben met z’n allen heel erg genoten. We kregen ook nog een hele mooie kaart van de Pieten. Alles wat ze ‘ophalen’ met ‘Pieten’ willen ze doneren aan de stichting voor Pepijn. Voor mochten we naar Philadelphia gaan voor Pepijn zijn immunotherapie. Echt zo ontroerend! Dit is al een paar keer eerder voor gekomen dat mensen geld hebben ingezameld en het is zo fijn en zo ontzettend lief dat mensen ons zo willen steunen.  Er wordt inmiddels gewerkt om een stichting op te zetten. Zodra er gedoneerd kan worden, laten we het uiteraard weten. De stichting voor deze dure behandeling kan maar alvast opgezet zijn. Zodra we het sein krijgen vanuit de oncoloog dat Philadelphia een reële optie wordt, dan kan er daadwerkelijk gestart worden met geld inzamelen. Dit sein moet er gewoon gaan komen, want dan betekend het dat het goed gaat met Pepijn. Als hij schoon raakt van de kanker, kunnen zijn kansen in Amerika vergroot worden met immunotherapie. Die therapie moet ervoor zorgen dat de kans kleiner word, dat deze gemene kanker terug komt. Want als het terug komt…. daar moeten en willen we echt niet aan denken! Helaas staat neuroblastoom kanker daar wel om bekend…

2014-12-05 09.06.40 IMG_3545 IMG_3507

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *