Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/stoerepepi/domains/stoerepepijn.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240
Uitgezaaid - Stoere Pepijn

Uitgezaaid

Vanaf vrijdag gaat het steeds slechter met pepijn.  Hij heeft heel veel pijn en die krijgen ze niet echt onder controle.  Dit komt omdat het doorbraak pijnen zijn.  Hij zit sinds zondag weer aan de morfine zetpillen.  Vandaag is dat naar de maximale hoeveelheid gegaan en we verwachten omdat hij morgen weer een infuus krijgt dat er dan ook een morfine pomp wordt aangesloten zodat we op een heftig moment wat meer pijnstilling kunnen geven.

 

Vandaag kwam de oncoloog onverwachts langs.  Ik (jolanda ) was er nog niet.  En ze kwam ongelooflijk kut nieuws brengen.  Pepijn heeft in zijn hele lijfje uitzaaiingen zitten.  Iets waar we al heel erg bang voor waren na het heftige weekend van pijn en braken door de pijn.  Alles gaat nu in stroomversnelling.  Deze week word de linker bijnier weggehaald.  Dit is de hoofdtumor.  Morgen krijgt hij nog een CTscan. Verder willen ze starten maandag met de eerste mibg behandeling.  Dan spuiten radioactieve vloeistof in  met grotere straling dan de vorige keer.  En die vloeistof gaat van binnen uit de kankercellen kapot maken. Tenminste dat is de bedoeling. Pepijn gaat dan ook in quarantaine.

 

Verder moeten we verhuizen.  Het sophia ligt helaas vol op oncologie.  We hopen naar Utrecht te kunnen.  Anders word het Amsterdam.

 

Dus hele spannende tijden!

 

Wij willen daarom vragen aan iedereen om positief te blijven vooral in onze omgeving.  Wij kunnen geen negativiteit gebruiken! Ook om onze kinderen te beschermen.

 

En willen jullie als jullie iets mee willen nemen voor pepijn  echt een kleinigheidje geven van hooguit 1 euro.  Hij heeft al zo onwijs veel gehad.  had je een hoger bedrag in gedachten dan mag je eventueel de rest in een envelopje stoppen en geven in de hoop dat pepijn het geld nooit nodig gaat hebben voor een behandeling verder weg.  En anders gaat het naar stichtingen waar we nu ongelooflijk veel steun uit halen.

 

Iedereen bedankt voor alle lieve berichtjes.  Woorden, ook al weet je niet goed wat je moet zeggen.  Dat is echt al voldoende voor ons.  Ook alle mooie kaarsjes die branden.  Bedankt vanuit de grond van ons hart.  Liefs Joost, Jolanda , pepijn en thijmen

20141012_105415

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *