Weer in het ziekenhuis…

Weer in het ziekenhuis…

De eerste acties zijn van start en de eerste bedragen zijn bekend. Zo onwerkelijk, maar zo mooi. Mensen die je kent, maar ook mensen die je niet kent. Zo bijzonder! Voor ons als ouders is het echt hartverwarmend, een hele grote steun. Voor nu, maar zeker ook voor wat gaat komen!

We blijven daarom ook iedereen bedanken. Zonder jullie kunnen we niet naar Amerika om de behandeling van Pepijn voort te zetten! Terwijl wij voor Pepijn zorgen, zijn er andere mensen die zorgen dat alles op rolletjes loopt bij de stichting. Zelf hebben wij geen actieve functie binnen de stichting, dus mochten er vragen zijn, dan willen we jullie vragen om contact op te nemen met de stichting via:

info@stoerepepijn.nl of privé via de Facebook pagina van Stoere Pepijn

Het rekeningnummer is sinds gisteren bekend.

Er kan gedoneerd worden op rekeningnummer: NL61 RABO 0301 7948 63 tnv Stichting Stoere Pepijn

 

Ondertussen dat het rekeningnummer bekend is geworden, zitten wij alweer een aantal daagjes in het ziekenhuis. Pepijn was afgelopen weekend niet zo lekker. Hij spuugde regelmatig en ook zijn poepluiers waren dun. Toen hij maandag ook nog koorts kreeg, hebben we aan de bel getrokken. We mochten naar Utrecht komen, want het Sophia in Rotterdam lag vol. Rond 6 uur waren we op de eerste hulp. En natuurlijk, koorts was weg… Ze hebben toch zijn PAC aangeprikt en bloed afgenomen.  Ook de antibiotica werd uit voorzorg gestart.

2015-02-16 19.06.32

Zijn bloedwaardes waren uiteindelijk niet gestegen, maar ze wachten dan toch de bloedkweek af. Als het goed is, weten ze morgen meer. Maar iedereen verwacht dat we morgen toch even naar huis kunnen. Het zou fijn, dan kunnen we de laatste dagen van de vakantie nog fijn samen zijn. En ook mama’s verjaardag kunnen we gezellig samen vieren. Volgende week donderdag wordt Pepijn weer verwacht op de poli in het PMC in Utrecht. Als de bloedwaardes goed zijn, zal er gestart worden met de volgende chemokuur. Dit is weer de lange kuur van ruim één week. Tot die tijd gaan we weer even samen genieten!

Pepijn heeft de afgelopen week een aantal bijzondere kralen gekregen. De groen/gele nar voor carnaval en die daarboven voor Wereld Kinder Kankerdag. En zo groeit zijn kanjerketting gestaag verder….

2015-02-17 19.19.55

Reacties

  Marlous

  21 februari 2015 Beantwoorden

  Veel sterkte hoop dat jullie snel naar huis mogen en nog even samen kunnen genieten van de kleine dingen. Dikke knuffel

  Wendy Deleij

  20 februari 2015 Beantwoorden

  Oh oh….was dat ff schrikken. Gelukkig viel het mee. Hopelijk kunnen jullie snel naar huis on mama’s verjaardag lekker samen te vieren. Alvast proficiat Jolanda…Ik kan me zo bedenken wat jij je als verjaardagscadeau wenst…..en ik zal duimen dat het gaat lukken. Heel veel sterkte met de komende chemokuur Pepijn! Zet hem weer op kerel!!!

  Denk aan jullie.

  X Wendy

  Marijke

  20 februari 2015 Beantwoorden

  Heel veel sterkte Jolanda, Joost, en dikke knuffel voor Pepijn en Thijmen……en wat eeen mooie kralen zeg……al is echte bedoeling die de kralen voorstellen erg verdrietig….maar geven ze ook weer kracht….dubbel allemaal. Hoop dat jullie nog ern paar daagjes thuis kunnen zijn voordat de lange kuur weer begint. Dikke kus Marijke

  Joyce

  19 februari 2015 Beantwoorden

  Oef toch weer even schrikken dan! Gelukkig viel het mee (en liever een keer teveel naar het ziekenhuis dan een keer te weinig, zeker als hij zo weinig weerstand heeft!).
  Geniet van jullie daagjes samen en heel veel sterkte met de volgende chemo!

  Toine en Lia van Eekelen - Oostvogels

  19 februari 2015 Beantwoorden

  Hoi….hoi…voor jullie samen.
  Wat een mooi initiatief en gaan hopen dat de stichting en de mensen om jullie
  heen, het voor elkaar gaan krijgen. Het is zo belangrijk voor Pepijn. Maar ook
  dat jullie als gezin naar Amerika kunnen.
  We houden contact met Michel en Janneke, om te zien of we ” waar dan ook ”
  ons steentje bij kunnen dragen.
  Maar wat een ellende dat Pepijn weer zo ziek is. Hopelijk morgen weer naar huis.
  Alvast weer heel veel sterkte voor de komende chemokuur.
  Stoere Pepijn……toi….toi…toi….

  Groetjes van Toine en Lia van Eekelen-Oostvogels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *