Nog steeds schoon!

Nog steeds schoon!

Vandaag na lang wachten weer uitslag gehad. In de urine is NIETS gevonden waaruit zou blijken dat de neuroblastoom terug zou zijn! Yes! Tijd voor weer een klein feestje.

Met Pepijn gaat het verder ook goed. Hij gaat graag naar school en heeft lekker veel energie. Ook krijgt hij steeds meer kracht terug in zijn benen. De littekens laten zien wat er is gebeurd, maar als je hem zo op straat zou tegen komen en het verhaal niet zou weten. Dan is het een gewone, vrolijke jongen om te zien. En daar zijn we heel erg dankbaar voor.

In december de volgende controles. Deze zullen iets uitgebreider zijn met een MRI.

Het voelt allemaal goed en we zijn positief, maar we zullen ook altijd gereserveerd blijven.

Maar eerst eind november zijn 5de verjaardag. Dat wordt feesten!

Verder hebben we een heerlijke vakantie gehad met het gezin en is Pepijn nog in het zonnetje gezet door Stichting Tinkerbel en kwam Pepijn zijn wens uit. Voorin met de trein rijden! Wat was het geweldig. Het hele verhaal is terug te lezen op http://www.tinkerbel.org/.

Aan het einde van de vakantie was Pepijn helemaal klaar voor school. Hij miste het echt. Hij geniet dan ook volop van het naar school gaan. Gisteren was ook nog een speciaal moment. De jongens gingen samen op de schoolfoto. <3 Mama kon mooi even mee gluren. Nu nog wachten op het resultaat.

De meeste mensen hebben het vast al wel gemerkt. We zijn  wat stiller met nieuwe updates. We zijn dan ook druk bezig met ons leven terug op de rit te zetten. En na een half jaar verder te zijn, kunnen we zeggen dat het aardig lukt. En daardoor zijn we ook stiller geworden. We zijn druk met het gezin, werken en alles wat er bij een “normaal” leven hoort. En daar zijn we dankbaar voor.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *